
אודות
המסעדה של אבי הוא מוסד קולינרי טברייני מקומי המשלב בתוכו מורשת ארוכת שנים של מייסד המסעדה אבי בטאן זכרו לברכה, בשילוב טעמים המספרים את סיפורה של טבריה. אבי ז", נצר למשפחה טבריינית ציונית שורשית, הקים בשנת 1977 את "בית התה של אבי" ומכר למעלה מעשרים סוגי תה. כשהסתיים החורף ואיתו גם הדרישה לתה מחמם, החלו להגיש מאכלים איטלקיים ופיצות שהפכו לשם דבר בעיר, ובמהרה המקום הפך למוקד בילוי מרכזי שמשך אליו אנשים מכל האזור. בשנת 1982 המקום הוסב למסעדה ושינה את שמו ל- "המסעדה של אבי". מאז ועד היום ממשיכים במסעדה את הקו הטברייני ומגישים דגים טרייןשמגיעים הישר מהכינרת למחבת, בשרים הנבחרים בקפידה ומטופלים על ידי אנשי גריל באהבה ובנוסף השירות מקצועי, אדיב ומפנק המעניק אוירה ביתית ונעימה. אנו ממשיכים את מורשתו של אבי ז"ל, שאהב לארח בחייו ונהג כאברהם אבינו על פי המשפט
"וְיִהְיֶה כְּשֻׁלְחָנוֹ שֶׁל אַבְרָהָם אָבִינוּ. כָּל-רָעֵב מִמֶּנּוּ יֹאכַל. וְכָל-צָמֵא מִמֶּנּוּ יִשְׁתֶּה"
